Stort skærebræt
Stort skærebræt, lyst Egetræ
kr. 995,00 Inkl. moms Tilføj til kurv

Stort skærebræt, lyst Egetræ

kr. 995,00 Inkl. moms

10 på lager

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

Stort skærebræt i lyst egetræ

Vores store skærebræt i egetræ er lavet i et lidt andet design end vores andre KANT produkter, men stadig med vores minimalistiske, nutidige design og skrå linjer, som er kendetegnende for vores produkter. Det store skærebræt egner sig perfekt til stege, da det er udformet med en forhøjet kant, der både sørger for at holde på kødsaft, samtidigt med at fungere som håndtag, når skærebrættet skal placeres på middagsbordet. I stedet for at have en saftrille, er skærebrættet lavet med en hældning, så kødsaften samles i den ene side af brættet, på den måde undgår du, at kødet svømmer i væske.

Skærebrættet er lavet i egetræ, som er den træsort, der bedst tåler vand. Eg er slidstærkt, tidløst og hårdt, og kan derfor holde i flere generationer. Eg indeholder derudover naturligt garvesyre, som har en modvirkende effekt på bakterier. Skærebrættet er behandlet med madolie, som er et naturligt produkt, der ikke indeholder kemikalier, og som ikke harskner. Skærebrættet kan derfor trygt bruges til fødevarer.

KANT skærebræt kommer med flere funktioner

Udformningen og designet, gør, at skærebrættet nemt kan bruges som serveringsfad til både de små- og store lejligheder såsom til tapas, kage- eller osteanretninger. Med sine detaljerede kanter, kan skærebrættet stå på flere måder og dekorere i køkkenet – et kvalitetsbevidst skærebræt, der passer ind i et hvilken som helst nordisk køkken og hjem, som med garanti vil blive et af dine yndlings køkkenudstyr.

Detaljer
● Køkkenudstyr.
● Mål: 50x25x3 cm.
● Materiale: eg eller røget eg.
● Pleje: håndvask med mild opvaskesæbe. Det
anbefales, at skærebræt i træ vedligeholdes med
neutral madolie efter behov.
● Kniv medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 50 × 25 × 3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stort skærebræt, lyst Egetræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *