Vægvase
Stilfuldt designet vægvase, røget Egetræ
kr. 349,00 Inkl. moms Tilføj til kurv

Stilfuldt designet vægvase, røget Egetræ

kr. 349,00 Inkl. moms

10 på lager

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

KANT væg vase i røget Egetræ

Lille elegant trævase i smukt og holdbart egetræ til at hænge på væggen. Der medfølger glasvase til at sætte ned i vasen, så vandet ikke
skader træet, og den nemt kan rengøres efter brug. Vægvasen er håndlavet, og der kan derfor forekomme knaster og små revner, hvilket gør hver enkelt vase til et unikaprodukt.

Vores KANT vægvase passer perfekt til en mindre buket, til enkelte friskplukket blomster direkte fra haven, eller til evighedsblomsterne,
som er en af tidens store trends. Vores lille vægvase er nem at hænge på væggen, og kan bruges i alle husets rum. Hæng den i entreen, på badeværelset eller i soveværelset, lige hvor du har lyst – og du får nemt, med en enkelt blomst, skabt en smuk og unik vægdekoration. Vægvasen er med sit design flot enkeltvis, men især også på væggen med flere af vægvaserne samlet hængende i flere forskellige niveauer.

Med vores KANT vægvase kan du give din bare væg og boligindretning mere dybde og liv. Vægvasen passer perfekt sammen med vores andre trævaser i samme serie.

Detaljer
● Mål: H: 20 cm, L: 6 cm, B: 6 cm.
● Materiale: lys- eller røget egetræ.
● Glas

Yderligere information

Vægt 0,300 kg
Størrelse 6 × 6 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stilfuldt designet vægvase, røget Egetræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *