Smørrebræt
Smørrebræt, røget Egetræ
kr. 175,00 Inkl. moms Tilføj til kurv

Smørrebræt, røget Egetræ

kr. 175,00 Inkl. moms

50 på lager

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

KANT Smørebræt i røget Egetræ

Et smukt og tidløst lille skærebræt til køkkenet og hverdagen. Server din morgenmad eller frokost på en lækker, indbydende måde – og brug også skærebrættet som et lille serveringsfad eller smørebræt.

Vores lille skærebræt i vores KANT serie er lavet i egetræ med vores velkendte skrå og kantede linjer. Det lille skærebræt egner sig rigtig godt til små anretninger, såsom højtbelagte smørrebrød, morgenbrødet og skåret grønt til middagsbordet.

Det er også helt perfekt som smørebræt til at supplere opdækningen til middagen, da det har den perfekte størrelse til en lille skive brød med smør.

Brug også skærebrættet som serveringsfad til de festlige lejligheder, og server evt. en lækker tapas på brættet. Skærebrættet fås i lys- eller mørk eg, og kommer i 3 forskellige størrelser: lille, medium og stor.

KANT skærebrættet, er som vores andre skærebrætter i samme serie, lavet i egetræ, der er solidt og har bakteriehæmmende egenskaber, så dit skærebræt holder i flere år. Skærebrættet er behandlet med madolie, der er et naturligt forekommende produkt, som ikke harskner. Skærebrættet kan derfor trygt bruges til fødevarer. Vi anbefaler, at vores skærebræt vedligeholdes med en neutral madolie olie alt efter behov, for at forlænge skærebrættets levetid.

Det lille skærebræt passer perfekt sammen med vores andre skærebrætter, og vores andre køkkenudstyr i samme KANT serie.

Detaljer
● Mål 20×12 cm.
● Fås i eg- eller røget eg.
● Rengøres med mild opvaskesæbe.
● Det anbefales at vedligeholde skærebrættet med en neutral madolie efter behov.

Yderligere information

Vægt 0,250 kg
Størrelse 20 × 12 × 1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smørrebræt, røget Egetræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *