Abe Hvid
Lysebrun babyabe med store røde kinder (Hvid)
kr. 121,00kr. 302,00 Inkl. moms Vælg størrelse

Lysebrun babyabe med store røde kinder (Hvid)

kr. 121,00kr. 302,00 Inkl. moms

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

Lysebrun babyabe med store røde kinder og lang hale.

Lysebrun babyabe med store røde kinder og lang hale!
Sjov abe med vrikkende tæer der er ude på sjov. Synes dit barn at aber er vildt spændende eller ønsker du at skabe sjov og hygge på børneværelset. Så er denne børneplakat det du søger. Aber er utrolige lærerige, intelligente og elsker at lege. Denne lille babyabe elsker alle lege. Det er lige fra at sidde stille ved børnebordet med farveblyanter eller være fræk nok til at hoppe i sofaen.

Vidste du at Chimpanser har 98% af deres DNA tilfælles med mennesker. De kan også være op til 6 gange stærkere en et voksent menneske. Det er kun forståeligt, hvis nogle børn er meget fascineret af disse fantastiske skabninger. Giv dit barns værelse et personligt præg med denne sjove børneplakat af denne babyabe med store kinder.

Motivet kan vælges med blå, grøn, pink, rosa, sandfarve eller hvid gradient baggrund.
Stilen er enkelt med bløde farver. Motivet vil passe godt ind med den nordiske indretning med en flot ramme for at fuldende looket.
Du kan både vælge sort eller eg (lamient)

Børnebilleder er perfekt til at skabe en personlig og hyggelig stemning på børneværelset.

Uanset om det er til baby eller ældre barn, får de en ven for livet, i denne børneplakatserie. Børneplakaterne er inspireret af verdens dyr og kan kendes på de dejlige store røde kinder. FoxyDesign.dk som er bag af plakatserien, består af Mediegrafiker og Illustrator Louise Schaumann Nielsen. Hun løser mange former for både grafisk arbejde og illustrations opgaver på freelancebasis. Det er lige fra karikaturtegninger til private, til visuel identitet til mindre virksomheder. Denne plakatserien blev skabt til det formål at løfte indretningen i den nordiske stil med sin enkelthed og bløde farver. Samt muligheden for at sætte et personlig præg i børneværelset.

Du køber her:
Plakaten med hvid baggrund.

Yderligere information

Abe Plakat Størrelser

Størrelse 14.8×21, Størrelse 30×40, Størrelse 50×70, Størrelse 14.8×21 i Sort ramme, Størrelse 30×40 i Sort ramme, Størrelse 50×70 i Sort ramme, Størrelse 14.8×21 i Ege ramme, Størrelse 30×40 i Ege ramme, Størrelse 50×70 i Ege ramme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lysebrun babyabe med store røde kinder (Hvid)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *