Kohl Eyeliner
Kohl Eyeliner
kr. 41,00 Inkl. moms Vælg størrelse

Kohl Eyeliner

kr. 41,00 Inkl. moms

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

Kohl Eyeliner

Kohl Eyeliner – Øjeblyant

Eyelineren understreger dit blik, udtværes ikke og forlader ikke uønskede aftryk på øjenlåget. Høj pigmentering, dyb farve og vandtæt formel sikrer en præcis og langvarig fremhævende effekt (4 timer eller længere). Det fløjlsbløde indlæg tillader påføring også på øjets vandlinje. En bred vifte af farver gør det nemt at skabe en række forskellige make-up: fløjlsagtig, metallisk eller skinnende. Voksbaseret formel, fri for mineralolie, uden konserveringsmidler, indeholder naturlige antioxidanter. Dermatologisk testet. Ikke testet på dyr.

 

Constance Carroll

1980 blev brandet lanceret.

Constance Carroll er et kosmetikmærke med en krone! Lanceret i Storbritannien i 1980 er vi fokuseret på de seneste trends inden for farvekosmetik og høj servicekvalitet. Initiativet fra iværksættere gjorde det muligt at overføre mærket til det markedet. Viden, erfaring og samarbejde med vores kunder gjorde det muligt for os at opnå en stærk position på kosmetikmarkedet og blive et genkendeligt brand. Traditionens skønhed kombineret med moderne tilgang resulterede i skabelsen af ​​en unik linje af kosmetik.

GODT. BEDRE. DET BEDSTE

Vi skaber kosmetik til kvinder, der følger de nyeste mode- og makeuptrends, såvel som til dem, der værdsætter tradition og klassisk elegance. Vores styrke er ikke kun en bred vifte af produkter, men også konstant udvikling. Vi sørger for, at vores kosmetik er fremstillet ved hjælp af de nyeste teknologier og testet i de bedste laboratorier. Omhu for de bedste opskrifter og produktion af kosmetik i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP) sikrer pålidelig, højeste og gentagelig kvalitet. Det er grunden til, at Constance Carrolls produkter allerede har stjålet hjerter fra kvinder rundt om i verden. Slut dig til os og føl dig royal.

ET BREDT UDVALG AF FARVER

Vi tilbyder et bredt udvalg af skønhedsprodukter til alle makeup-fanatikere. Du finder et fint udvalg af foundation, øjenskygge, læbestift, blush, mascara og mange flere.

FØLGER DET SENESTE TREND

Kosmetikindustrien genopfinder sig selv hver dag. Så vi introducerer de seneste innovationer inden for ingrediensdesign eller produktudvikling bare for at følge de seneste trends inden for hudpleje, makeup og hårpleje.

KUNDER SOM INFLUENCERE

Kundefeedback fra alle steder i verden er lige så vigtig for vores virksomhed. Vi lytter meget omhyggeligt til vores kunders meninger, hvilket hjælper os med løbende at forbedre vores kosmetik.

DEN FANTASTISKE EFFEKT

Enhver kvinde ønsker at se bedst muligt ud. Vores produkter hjælper ikke kun med at forbedre dit udseende, men giver dig også den positive holdning og gør dig mere selvsikker.

DYREVENLIGT

Vi går op i fair behandling af dyr. Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores skønhedsforstærkere bliver testet af eksperter i laboratorier, der bruger avanceret udstyr uden dyr involveret.

NATURLIGE INGREDIENSER

Vi forsøger at gøre sammensætningen så naturlig som muligt. Altid med de største fordele for brugerne for øje.

RIG SAMMENSÆTNING

Vores kosmetik er lavet af nøje udvalgte og sikre ingredienser. Derfor får de dig ikke kun til at se smuk ud, men plejer også din hud: nærer, fugter og beskytter.

SIKKER AT BRUGE

Vores produkter er testet og testet af hudlæger for at være sikre i anvendelse. Ved at bruge vores specialisters viden samt de nyeste teknologier kan vi udvikle kosmetik tilpasset alle hudtypers behov.

 

Yderligere information

Vægt 0,004 kg
Kohl Eyeliner

Sort 01, Brun 02, Grå 03, Grøn 04, Blå 05, Sølv 06, Lavendel 07, Metallisk Ametyst 08, Violet 09, TanZanit 10, Blomme 11, Rav 12, Hvid 13, Cremet 14, Mørkeblå 15

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Eyeliner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *