Egern Rosa
Brun babyegern med store røde kinder (Rosa)
kr. 121,00kr. 302,00 Inkl. moms Vælg størrelse

Brun babyegern med store røde kinder (Rosa)

kr. 121,00kr. 302,00 Inkl. moms

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

Brun babyegern med store røde kinder, hjerte næse og en pjusket hale.

Brun babyegern med store røde kinder, hjerte næse og en pjusket hale!
Oplever du også at din lille guldklump laver ballade, når du vender ryggen til i 2 sekunder. Du kan måske genkende disse karaktertræk i dette lille babyegern. Egernet er nemlig både kvik, opfindsom, snedig og meget hurtig, og plakaten vil passe perfekt til din guldklumps børneværelse. Egern kan lugte op til 900 gange bedre end et menneske. Kogegryderne skal derfor ikke koge for længe, før dette sultne babyegerne står ved spisebordet. Giv et personlig præg på børneværelset med denne søde børneplakat af det lille babyegern.

Motivet kan vælges med blå, grøn, pink, rosa, sandfarve eller hvid gradient baggrund.
Stilen er enkelt med bløde farver. Motivet vil passe godt ind med den nordiske indretning med en flot ramme for at fuldende looket.
Du kan både vælge sort eller eg (lamient)

Børnebilleder er perfekt til at skabe en personlig og hyggelig stemning på børneværelset.

Uanset om det er til baby eller ældre barn, får de en ven for livet, i denne børneplakatserie. Børneplakaterne er inspireret af verdens dyr og kan kendes på de dejlige store røde kinder. FoxyDesign.dk som er bag af plakatserien, består af Mediegrafiker og Illustrator Louise Schaumann Nielsen. Hun løser mange former for både grafisk arbejde og illustrations opgaver på freelancebasis. Det er lige fra karikaturtegninger til private, til visuel identitet til mindre virksomheder. Denne plakatserien blev skabt til det formål at løfte indretningen i den nordiske stil med sin enkelthed og bløde farver. Samt muligheden for at sætte et personlig præg i børneværelset.

Du køber her:
Plakaten med rosa baggrund.

Yderligere information

Egern Plakat Størrelser

Størrelse 14.8×21, Størrelse 30×40, Størrelse 50×70, Størrelse 14.8×21 i Sort ramme, Størrelse 30×40 i Sort ramme, Størrelse 50×70 i Sort ramme, Størrelse 14.8×21 i Ege ramme, Størrelse 30×40 i Ege ramme, Størrelse 50×70 i Ege ramme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brun babyegern med store røde kinder (Rosa)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *