Billedholder Bordmodel
Billedeholder, bordmodel, røget Egetræ
kr. 199,00 Inkl. moms Tilføj til kurv

Billedeholder, bordmodel, røget Egetræ

kr. 199,00 Inkl. moms

10 på lager

Levering 1-5 hverdage

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Kvittering sendes via E-mail
Sikker betaling med nets

Kant rammeløse billedholder, bordmodel i røget Egetræ.

Vores håndlavet KANT billede holder, eller foto holder, til rammeløse billeder, er som vores andre produkter, lavet i smuk og solid egetræ, og fås både i lys- eller røget eg. Billedholderen er designet i en skrå vinkel, der giver kant og karakter til den moderne nordiske boligindretning.

Bordmodellen er lavet til rammeløse familiebilleder, fotos, bordkort eller små citatkort og illustrationer – kun fantasien sætter grænser her. Billede holderen passer perfekt ind på både hjemmekontoret, arbejdspladsen og i enhver boligindretning, når der enten skal unikke menu- eller bordkort på bordet, eller når børnenes fine tegninger nemt og hurtigt skal pynte i vindueskarmen, eller på hylden i dagligstuen. Ligeledes står den elegant i restauranten, hvor dagens- eller ugens menu skal vises frem på skrænten eller på bordene, eller i butikken til prismærkninger og illustrationer.

Vores rammeløse billede holder til bordet passer perfekt sammen med vores billedvægholder i selvsamme design. Kombiner flere af vores rammeløse billede holdere i både lys- og røget eg, for et mere dynamisk udtryk. KANT billede holderen giver med sit enkle design luft til billedet, uden at virke for tungt, og uden at tage fokus fra det egentlige motiv.

Detaljer
● Fås i lys- eller mørk eg.
● Vælg mellem venstre eller højreorienteret model.
● Måler L: 20 cm, H: 8 cm, B: 4 cm

Yderligere information

Vægt 0,250 kg
Størrelse 20 × 8 × 4 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billedeholder, bordmodel, røget Egetræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *